Menu

Ungdomstræner - er det dig?

image Hørning IF søger altid ungdomstrænere.

Hørning IF søger ungdomstrænere.

Hørning IF søger altid ungdomstrænere. Som ungdomstræner i Hørning IF får du mulighed for at prøve dig selv af som træner og leder for yngre årgange. Det giver en balast og kompetencer, som du kan bruge, når du skal søge job, eller måske får lyst til at prøve dig selv af som træner på højere niveau. 

Som ungdomstræner får du lov til selv at stå med øvelser og bidrage til at træningen går godt. Du får mulighed for at hjælpe andre børn godt igang med fodbolden og er dermed med til at sikre at Hørning IF fortsat er en god klub at spille i og være en del af. Vi er i Hørning IF - DBU børneklub og derfor er der krav til at vi skal have nok trænere per spiller. Derfor er det vigtigt for klubben at have unge som dig, som vil hjælpe med til at træne. 

Belønning. 

Vi syntes som klub, at det er vigtigt at belønne din indsats som ungdomstræner. Selv om du vil opleve at dit bidrag gør andre piger og drenge glade, så vil vi også gerne påskønne din indsats. Vi giver dig derfor et træningssæt(Træningsdragt, shorts og trøje), samt en fælles oplevelse med andre ungdomstrænere. Det kan være en tur i Djurs Sommerland, Tivoli Friheden eller andet. Ønsker du at drive det til mere som træner, så vil vi også gerne belønne dig med træner kursus.  

Det forpligter og er et stor ansvar at stå som ungdomstræner, hvilket du lærer meget af. Men det tager tid, så vær tålmodig og lad dig støtte af klubbens øvrige trænere, som altid har et godt råd eller tips til dig. Men det er vigtigt at du aldrig kommer til at står alene, det skal vi nok sørge for. 

En af vores dygtige ungdomstrænere - Noah, har oplevet at kommer meget tæt på vores herre landshold. Men den oplevelse kan vi desværre ikke give alle. Men hvem ved om det også bliver muligt for dig. 

Kontakt vores sportschef, ungdomsformand, eller børneudviklingstræner., hvis du er interesseret i at høre mere.  Kontaktinfo

 

Hilsen Bestyrelsen. 

 

 

Ja, vi bruger også cookies. Det gør vi for at få vores hjemmeside til at fungere optimalt for dig. Cookies er ikke en ufin tackling bagfra hos os :-)
Læs vores privatlivspolitik her
Luk