Menu

Frivillig

Kære medlem, forældre, træner og klub person.

 

Vi har i Hørning IF fodbold, en fantastisk klub og med et godt trænings-, kamp- og klubmiljø, takket være en kæmpe indsats fra trænere, spillere og forældre. Vi vil gerne gøre endnu flere ting og som i sikkert har bemærket, så har vi med fælles kraft og energi lykkedes med at skabe et udemiljø omkring kunstgræs banerne, som vi forhåbentligt får glæde af mange år frem i tiden. Det er et godt eksempel på hvilke opgaver vi kan løfte, ved hjælp af frivillige.

Det er desværre de få som driver den slags og vi tænker vi som klub kunne have endnu større ambitioner og skabe flere arrangementer for medlemmerne, men også for alle i andre som har jeres gang løbende i klubben. Vi har gjort os tanker om mange ting og også igangsat flere initiativer. Men vi har desværre ikke mulighed for at realisere det, uden hjælp. Vi mener, at vi i Hørning IF bør have en klub hvor frivilligt arbejde er en naturlig del af det at gå til fodbold. Derfor lancerer vi den kommende tid en frivilligheds kampagne.  

 

INGEN FRIVILLIGE, INGEN KLUB.

 

Frivilligt arbejde handler om mange ting. Vi ved at der i vores klub er en masser kompetente personer, som besidder nogle færdigheder, som kan gøre en kæmpe forskel. Opgaverne som man kan bidrage med, kan være mange forskellige, store som små, men mængden af frivillige hænder gør, at vi sammen kan gøre en forskel. Vi har allerede struktureret det lidt ved at have en event ansvarlig – Søren, som tager fat i de frivillige ansvarlige på de enkelte årgange og derigennem, lykkes vi heldigvis med langt de fleste opgaver.

Vi vil i den kommende tid, beskrive nogle af de opgaver vi ønsker hjælp med, men der er plads til alle som vil give en hånd med. Vi vil sørge for at man kan tilmelde sig som frivillig på hjemmesiden, så vi får et korps af frivillige til at give en hånd med.

Eksempler på opgaver/klubposter.

  • Stævneleder – div. stævner.
  • Indholds ansvarlig – Sociale medier.
  • Kommunikationsansvarlig(Nyhedsbreve mm.)
  • Webadministrator – hjemmesiden.
  • Fondssøgning.
  • Salg fra boder ved stævner og vores udemiljø.
  • Opsætning og nedtagning af stævner.

Brug din erfaring til at give noget tilbage til børn og unge i klubben og medvirk til at det bliver endnu sjovere at være en del af Hørning IF Fodbold.

Ingen frivillige, ingen klub.  

Tilmeldingsformular. 

 

Hilsen Bestyrelsen. 

 

 

Ja, vi bruger også cookies. Det gør vi for at få vores hjemmeside til at fungere optimalt for dig. Cookies er ikke en ufin tackling bagfra hos os :-)
Læs vores privatlivspolitik her
Luk