Menu

Hørning IF Fodbold er godkendt som DBU Børneklub.

image Hørning IF - DBU børneklub.

Kære medlem, spiller og forældre. 

Det er med stor stolthed at bestyrelsen kan informere om at Hørning IF Fodbold er blevet godkendt som DBU Børneklub. 

Med vores nye titel som DBU Børneklub viser vi, at vi virkelig vil børnefodbolden. Nu og i fremtiden vil vi arbejde endnu mere målrettet med vores børnefodboldtilbud for på den måde at sikre, at vi har et rigtig godt børnemiljø til klubbens fodboldbørn. Det betyder også, at vi vil prioritere børnefodbolden i klubben både økonomisk og organisatorisk.

At være blevet DBU Børneklub er først og fremmest en måde, hvorpå vi som klub peger arbejdet med vores børnefodbold i en særlig retning. Forskellige fokusområder skal være med til, at vi sikrer, at børnene i klubben er sunde og glade fodboldbørn.

Forudsætningerne for at blive DBU børneklub er :

Vi vil på kort sigt sætte fokus på.

  • Der er de nødvendige trænere på årgangene.
  • Der er uddannet C1 trænere i hver træningsgruppe.
  • Velkomstpakke til de yngste spillere.
  • Udbrede DBU børnesyn og børnepolitik.
  • Skabe og fastholde traditioner i klubben.

DBU Børneklub er et tiltag, som er kommet sammen med DBU’s nye børnefodboldstrategi, som blev vedtaget i 2021. Målet er at gøre dansk børnefodbold til verdens bedste fodbold for børn. Det mål vil vi i Hørning IF Fodbold gerne bidrage til, og derfor har vi nu underskrevet en aftale om at blive DBU Børneklub og arbejde målrettet med vores børnefodboldtilbud.

Hvis I har spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte Børneudviklingstræner Zami Krogh og Sportchef Jens Ø. Nielsen.

Eller læs mere : DBU Børneklub og forudsætninger

Målgruppen er børn i aldersgruppen U6-U12. 

 

Hilsen Bestyrelsen. September 2022.

Ja, vi bruger også cookies. Det gør vi for at få vores hjemmeside til at fungere optimalt for dig. Cookies er ikke en ufin tackling bagfra hos os :-)
Læs vores privatlivspolitik her
Luk