Menu

NF Academy - Portugisisk fodboldskole.

 

 

Kære spillere og forældre, 

Det er med stor glæde at vi kan informere om at der fremadrettet bliver afviklet NF Academy i Hørning. 

NF Academy - er portugiske ungdomstrænere fra storklubber som Benfica og Sporting som kommer her til Hørning og afvikle 3 dages træning for alle som har lyst. Dvs. ikke kun klubbens medlemmer, men alle som er interesseret. 

Det er relevant for årgangen fra 2007-2014. Spillere som kommer fra Hørning IF får 300 dkr. i rabat, men ellers koster deltagelse 1490 dkr. for de 3 dages træning. Der ud over en tøjpakke på 369 dkr. som er obligatorisk, hvis man ikke har et sæt i forvejen. Husk at anvende rabatkode - se herunder. 

Vi har valgt i Hørning IF at sige ja til at kunne afvikle dette, for at give klubbens spillere en helt unik mulighed. 

Træningen er af absolut højeste kvalitet og for øvede spillere, som ønsker at udfordre sig på et højt niveau. Akademiet kan give adgang til prøvetræning i topklubber. Endvidere bliver der udvalgt en 'Player of the camp', som vil kunne gå videre til yderligere stævner. Sproget vil være engelsk til campen. 

Læs mere på NF Academys hjemmeside : NF Academy.

Bland andet referencer fra FCKs anfører Carlos Zeca. Referencer. 

Det er også en unik mulighed for klubbens trænere at lade sig inspirere af den træning som de portugisiske trænere foretager. 

Program mv. kan ses her : 

https://www.nfacademy.dk/product/nf-winter-training-aarhus-12-14-feb-2023/

Første afvikling sker i vinterferien d. 12-14.02. Næste camp gennemføres d. 03-05.04.2022. Hvis Hørning IF fortsat ønsker at arrangere det, så er det følgende datoer som er planlagt. D. 03-05.07., d. 31.07-02.08, d. 16.-18.10. I alt 5 gange om året. 

Vi er meget stolte over at få denne mulighed og vi er den eneste klub i region Århus, hvor akademiet afvikles i.

Det er muligt at lave et gavekort og komme under juletræet. Vi kan ikke holde pladser til klubbens spillere, da der er åben tilmelding. Så først til mølle, hvis man er interesseret. 

Vi håber klubbens medlemmer vil tage godt imod denne unikke mulighed. 


Hilsen bestyrelsen. 

Ja, vi bruger også cookies. Det gør vi for at få vores hjemmeside til at fungere optimalt for dig. Cookies er ikke en ufin tackling bagfra hos os :-)
Læs vores privatlivspolitik her
Luk