Menu

Firmafodbold - Stævne.

image Firmafodbold for alle firmaer i Hørning og omegn.

NYT!!.

Hvem har Hørning og omegns bedste firmafodbold hold? Er det SuperBrugsen, eller Frode Laursen?. Er det 10-4, eller Hørning Slagter?. Det skal vi have fundet ud af, imedens dit firma får et hyggeligt stævne og er sammen nogle timer, hvor fællesskabet dyrkes. Bonus er lidt motion oveni, men det er ikke det primære.

Det er en stor lejlighed for chefen til at forkæle sine medarbejdere og måske byde på noget godt fra Cafe Sejr i pauserne og dermed rykke tættere sammen i firmaet. 

Hvor og hvornår?.

Dette helt nye firma stævne løber af stablen for første gang til Januar i Hørning Idrætscenter, hvor etablering af den nye hal gør dette arrangement muligt. Der spilles lørdag d. 20.01 og søndag d. 21.01. Så det bliver godt at få løbet lidt af julestegen af side benene.

Hvordan?.

Der etableres 4 rækker og spilles om både penge præmier og masser af indlagte spurtpræmier, samt så er der en godtepose til alle hold.

A-rækken : Her spilles der om pengepræmier til de 4 bedste hold og derfor må alle spillere være aktive fodboldspillere og spille på alle niveauer. Det er tilladt at have både herre og dame spillere på holdet. Aldersgrænse min. 16 år.

B-rækken : Her spilles der også om præmier til de 4 bedste hold. Men her må der max være 3 aktive spillere på holdet. Resten skal være amatører og derfor ikke indmeldt i nogen klub. Det er tilladt at have både herre og dame spillere på holdet. Aldersgrænse min. 16 år.

C-Rækken : Her spilles der også om præmier til de 4 bedste hold. Der må ikke være aktive spillere på holdet. Derfor må ingen spillere være tilmeldt i nogen klub. Det er tilladt at have både herre og dame spillere på holdet. Aldersgrænse min. 16 år.

Mix-rækken : Her spilles der også om præmier til de 4 bedste hold. Her SKAL der deltage både damer og herre på holdet. Min. 2 kvinder på holdet. Men der må ikke være aktive spillere på holdet og derfor må ingen være tilmeldt i nogen klub. Når der spilles kamp, så skal der som min. være enten en dame eller en herre på banen af gangen.

Ved for få tilmeldinger kan mix og C-række blive slået sammen.

Regler :

Det er desuden gældende, at man for at kunne deltage på et firmahold, er en lønnet medarbejder og ikke blot et nært familiemedlem. På hvert hold må der max være 7 spillere. Man kan ikke flytte spillere rundt på holdene, hvis man har flere deltagende hold.

Det er indendørs fodbold med bander og der bliver spillet efter DBUs Jyllands regelsæt herom. https://www.dbujylland.dk/turneringer-regler/love-og-regler/dbu-jyllands-love-og-regler/spilleregler/indefodbold/  . Der er 8 min. spilletid.

DBU dommere dømmer kampene.

Der er ingen regler for hvor firmaet må have lokation. Alle er velkomne.

Præmier :

A-rækken :    1. Plads 3.000 dkr. 2. Plads 2.000 dkr. 3. plads 1.000 dkr. 4. Plads. 500 dkr.

B-rækken :    1. Plads : Gave/præmie. 2. Plads : Gave/præmie 3. Plads: Gave/præmie. 4. Plads : Gave/præmie.

C-rækken :    1. Plads : Gave/præmie. 2. Plads : Gave/præmie 3. Plads: Gave/præmie. 4. Plads : Gave/præmie.

D-rækken :    1. Plads : Gave/præmie. 2. Plads : Gave/præmie 3. Plads: Gave/præmie. 4. Plads : Gave/præmie.

Samt spurtpræmier for flotte mål, flotte redninger, bedste jubelscene mv.

Opfordring:

Vi opfordrer deltagende firmaer til at bidrage med spurtpræmier, så i også får gjort opmærksom på jeres firma ved samme lejlighed. Angiv venligst om det er muligt ved tilmelding.

Tilmelding :

Tilmelding foregår ved at sende en mail til firmafodbold@teamhif.dk. Her skal man angive hvilken række man ønsker at deltage i og om man kan bidrage med spurtpræmier. Samme mail anvendes ved spørgsmål.

Indenfor få dage, vil man så modtage et betalingslink, hvor man så går ind og betaler for tilmelding. Tilmeldingen er først gældende når betalingen er gennemført.

Tilmeldings gebyr : A-rækken : 1.200 dkr. per hold. Øvrige rækker 750 dkr. per hold.

Der kan max være 10 hold per række. Tilmelding er efter først til mølle princippet. Vi sætter max. 2 hold på venteliste per række.

Sidste frist for tilmelding/betaling er lørdag d.06.01.2024. 

Program :

Program bliver offentliggjort så snart det er muligt, eller senest søndag d. 14.01. Det er planen at ens række bliver afviklet på en dag, så man kun deltager en dag. 

Stilling og resultater kan følges online under stævnet. Download Tournify Appen fra din App store og søg Hørning IF.

 

 

Ja, vi bruger også cookies. Det gør vi for at få vores hjemmeside til at fungere optimalt for dig. Cookies er ikke en ufin tackling bagfra hos os :-)
Læs vores privatlivspolitik her
Luk