Menu

Frivillighedschef

image Frivillighedschef søges..
09. februar 2024 kl. 10:25

HIF søger Frivillighedschef.

Hørning IF er i kontinuerlig udvikling og har ambitioner om at blive DKs mest ambitiøse breddeklub. Vi er DBU børneklub og lige lavet en strategi for 2023-2028, som skal medvirke til at opfylde vores ambition. Vi kommer dog ikke til at opnå denne ambition uden hjælp fra frivillige. Frivillige skal  medvirke til at vi får gennemført vores stævner og arrangementer for at skabe en endnu mere dejlig klub at være medlem af, men ligeledes, at vi sikre den rette økonomi er til stede.

Hørning IF søger derfor en frivillighedschef til at strukturere og organisere alt frivillighedsarbejde i klubben, sammen med de frivillighedskoordinatorer der er i klubben i forvejen.

Opgaven :

  • Organisering og rekruttering af frivillige i Hørning IF.
  • Synlighed overfor frivillige.
  • Medvirke til planlægning af arrangementer og stævner – for klubben.
  • Skaber aktiviteter for de frivillige.
  • Etablering af opgavebeskrivelser for frivillige.
  • Medvirker til kommunikation på div. kanaler.
  • Deltager jævnligt på bestyrelsesmøder.

Kvalifikationer :

Du har interesse for eller tidligere erfaring med at arbejde med frivillige og har gode resultater hermed. Du motiveres ved at organisere og skabe relationer, eller relevante netværk. Du er kommunikerende og forstår vigtigheden heraf.  

Mål :

For at kunne bemande og gennemføre arrangementer, så tror vi på at tilhængere og medlemmer af Hørning IF skal bidrage med 4 timers frivilligt arbejde. Evner vi dette sammen, så er vi sikker på at dette bliver en succes.

Til den hurtige vil vi kunne tilbyde et kursus som frivillighedskoordinator. 

 

Kontakt bestyrelsen hurtigst muligt, hvis det har din interesse. 

 

 

 

Hilsen Bestyrelsen. 

 

 

 

Ja, vi bruger også cookies. Det gør vi for at få vores hjemmeside til at fungere optimalt for dig. Cookies er ikke en ufin tackling bagfra hos os :-)
Læs vores privatlivspolitik her
Luk