Menu

Ny Strategi - 2023-2028. DK mest ambitiøse breddeklub.

image Strategien gennemgået for trænerne.
22. september 2023 kl. 10:28

Kære medlemmer, trænere og andre med tilknytning til Hørning IF. 

Vi har de seneste måneder arbejdet med en 5 års strategi for 2023-2028. Strategien og gennemførsel af de forskellige tiltag, skulle gerne ende ud i at vores klub er DKs mest ambitiøse breddeklub. 

I Hørning IF har vi et godt solidt fundament, som gerne skulle gøre denne ambition muligt. Vi er DBU børneklub, har dygtige og kompentente trænere og har fået etableret hygge og samværsområde, som kan hjælpe med at styrke det sociale. Vi evner at holde pinsecup, DBU fodboldskole og julecup, som er et stort tilløbsstykke og der er mange deltagere, som bidrager godt til økonomien i klubben. Desuden er resultaterne på banerne også der hvor vi både på ungdom og senior, godt kan tillade os at være stolte af vores klub. 

Men vi vil gerne mere end det. Vi vil gøre det endnu mere attraktivt at være en del af Hørning IF. Vi ønsker ikke at stå tilbage for andre klubber, med de tilbud og de aktiviteter vi har i klubben. Vi tror derfor at med alle de ting vi arbejder med, så bliver Hørning IF en klub som man ønsker at være en del af også for omegnsklubber. Hørning IF skal ikke afgive talenter til øvrige klubber, fordi vi i Hørning IF har det bedst fodboldtilbud i Østjylland. 

Strategien er fortsat i proces og ved at blive evalueret og trænerne har også haft mulighed for at komme med input. 

Dele af strategien udspringer desuden af medlemsundersøgelsen, så derfor har alle dem der har bidraget hertil, sat sit præg på strategien. Derfor er vi meget glade for så mange har valgt at bidrage til medlemsundersøgelsen. 

Strategien 2023-2028. 

Strategien indholder tiltag og og styrkelse af følgende områder i Hørning IF. 

DBU Børneklub. 

Vi skal fortsat være DBU børneklub og lever dermed op til DBUs børnesyn. At være DBU børneklub er et kvalitetsstempel på det arbejde der udføres omkring børnefodbolden. Indholdet er godt for klubbens medlemmer og ligeledes godt for klubbens omdømme. Hvilket både tiltrækker nye medlemmer og sponsorer. 

Team + og Performance +. 

Fra foråret 2024 vil vi gøre det muligt for både holdet(Team+) og den enkelte spiller(Performance+) at øge træningsmængden og dermed videreudvikle både hold og den enkelte spiller. Den ekstra træning kan nuværende træner stå for, eller så kan der kommer trænere udefra. Ud over ekstra træning, vil der også være ekstra stævner, træningstøj mm., som følger med. Der stilles krav til at være en del af dette og trænerne skal selvfølgelig også ønske det på årgangen. Yderligere kontigent betaling vil det kræves for at blive en del af denne satsning. Dette intiativ skal meget gerne matche hvad man oplever i andre større klubber, så der igen grund er til at søge væk fra Hørning for at udvikle sit, eller holdet talent. Dette er gældende for ungdomsfodbolden. 

Senior fodbolden. 

Vi ønsker ligeledes i Hørning IF at satse yderligere på seniorfodbolden. Dedikeret og hårdt arbejde har ført herresenior tilbage i serie 3, men vores ambition stopper ikke her. Vi vil være kommunens førende herresenior afdeling og det kræver også flere spillere og selvfølgelig fastholdelse af de spillere vi har. Klubben vil desuden gøre det mere attraktivt, at være senior spiller og derfor vil der blive tilbudt træningslejr, bil-ordning(MOTM via Maxus) og andre tiltag. På damesenior er det også ambitionen at kunne spille 11 mands fodbold og som noget helt nyt vil vi tilbyde gå-fodbold til byens ældre borgere. 

Økonomi og stævner. 

Klubbens økonomi skal styrkes yderligere for at leve op til vores ambitioner. Derfor har vi igangsat et sponsorkoncept, som vi håber er mere attraktivt for vores sponsorer. Økonomien skal styrkes ved flere og større stævner og for at lykkes hermed, så kræver det at klubbens frivillige i flok løfter denne opgave. Ambitionen er at alle som er en del af Hørning IF bidrager med 4 timers frivilligt arbejde årligt. For at organisere dette vil vi udpege en ansvarlig frivilighedschef, som sammen med frivillighedskoordinatorer vil håndtere dette arbejde. 

Klubliv. 

Vi syntes at Hørning IF er en fantastisk dejlig klub og det skal det blive ved med at være. Vi vil dog lave endnu flere indsatser for at det skal blive endnu sjovere og mindeværdigt at være en del af Hørning IF. Vi vil fortsat arbejde på at udbygge vores faciliteter og håber snart at et foreningslokale kan stå klart. Vi vil styrke sociale aktiviteter fra klubbens side, ved blandt andet at lave et awardshow. Yderligere vil vi arbejde med kulturen i Hørning IF og sætte struktur på hvilke stævner vi fra klubbens side anbefaler at vi deltager i, så vores hold kommer afsted samlet og får styrket fællesskabet. Ligeledes investerer vi i at trænerne også bliver plejet med en trænertur. 

Ledelse. 

Selv om vi i forvejen forsøger at kommunikere både med nyhedsbreve og på sociale medier, så vil vi gerne gøre den del endnu bedre. Vi har udpeget nogle folk til at tage sig af det og håber dermed at det lykkes. Endeligt vil bestyrelsen tage styring på strategien og dermed er der et håb om at vi kommer i mål, hvis vi alle sammen støtter op og bakker op om det. 

Løbende vil der blive kommunikeret omkring de enkelte tiltag i stratgien. Det hele kommer ikke til at ske på en gang, så tiltagene vil blive gennemført i prioriteret rækkefølge. Vi har 5 år til at komme i mål. 

Spørg endeligt bestyrelsen om indholdet og kom ligeledes gerne med gode forslag. 

 

Hilsen bestyrelsen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja, vi bruger også cookies. Det gør vi for at få vores hjemmeside til at fungere optimalt for dig. Cookies er ikke en ufin tackling bagfra hos os :-)
Læs vores privatlivspolitik her
Luk