Menu

HIF prioriterer fodbold oplevelser.

image HIF bidrager økonomisk til flere fodbold oplevelser.
01. december 2022 kl. 13:38
Det bliver endnu mere sjovt at gå til fodbold i Hørning IF.

HIF Fodbold prioriterer fodbold oplevelser. 

Hørning IF Fodbold prioriterer flere fodboldoplevelser. 

At gå til fodbold i Hørning IF handler ikke kun om træning og kamp. Hørning IF Fodbold vil med stor satsning give tilskud til at både børn, unge, voksne og trænere får nogle flere fodbold oplevelser. 

Vi kan se i vores medlemsundersøgelse at deltagelse i stævner er vigtigt for vores medlemmer, men ligeledes at støtte op om det sociale. Vi tror på at mange flere børn og voksne vil være medlemmer i klubben hvis klubben bidrager til at skabe flere mindeværdige fodboldoplevelser og styrker det sociale endnu mere end vi gør i forvejen. 

Det skal være fast tradition at man årligt kommer til stævne, udlandsophold, eller træningslejr. Det tror vi på vil styrke sammenholdet på holdene, men ligeledes på tværs af årgange og ligeledes på tværs af køn. 

Der vil blive lavet forskellige initiativer for at indsamle den nødvendige økonomi fra klubbens side, som f.eks. at få lavet en støttetrøje. Men ellers er det også op til de enkelte hold at være kreative og det ved vi af erfaring, godt kan lade sig gøre. 

Vi håber både trænere, spillere og forældre vil medvirke til at støtte op om denne satsning. Så bliver det endnu mere sjovt at være en del af Hørning IF Fodbold. 

Tag fat i jeres træner og få en dialog om hvordan i kommer igang. 

 

Hilsen Bestyrelsen. 

 

 

 

 

 

 

 

Ja, vi bruger også cookies. Det gør vi for at få vores hjemmeside til at fungere optimalt for dig. Cookies er ikke en ufin tackling bagfra hos os :-)
Læs vores privatlivspolitik her
Luk